Бодигард случайно стреля с пистолета си на борда на правителствен самолет,

...
Бодигард случайно стреля с пистолета си на борда на правителствен самолет,
Коментари Харесай

Бодигард стреля в самолета на Бабиш

Бодигард  случайно стреля с револвера си на борда на държавен аероплан , с който пътува милиардерът и чешки министър председател Андрей Бабиш. При случая няма потърпевши, заяви полицията в сряда.

" Можем да потвърдим инцидентен изстрел при инспекция на оръжие на борда на държавен аероплан ", сподели през вчерашния ден говорителката на чешката национална полиция Ленка Сикорова.

Инцидентът е станал в обособена зона. Никой различен не е бил в заплаха.

Говорителката на Бабиш Яна Адамкова съобщи пред AФП, че " нещо сходно се е случило ", само че отхвърли да даде повече детайлности.

Чешките медии оповестиха, че  бодигардът се опитвал да изпразни револвера си малко,  след като Бабиш се е качил в Брюксел и самолетът се готвел за политане.

Пренасяйки общо 22 души, полетът почнал към час по-късно, заяви новинарският уебсайт Aktualne.cz, добавяйки, че  патронът попаднал в количка за хранене.

Бабиш сега се сблъсква с обвинявания в измами със дотации от Европейски Съюз.

През 1994 година  бодигард на тогавашния чешки министър на защитата Антонин Баудис  случайно стреля с револвера си по време на полет до Швеция и уцели контейнер за гориво. Никой не беше ранен.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР